У харчовому виробництві з постійно високими температурами та контактом із різними харчовими продуктами, посуд і обладнання мають бути виготовлені з такого матеріалу, який матиме тривалий термін використання, витримуватиме роботу в такий важких температурних умов і не вступатиме в реакцію з продуктами. Звичайно ж, ціна матеріалу має бути цілком реальною. Матеріал, який би відповідав всім цим вимогам, був знайдений ще в минулому й отримає назву «харчова неіржавка сталь». До цього позначення входить сьома нам відома AISI 304, яка використовується для створення різних типів неіржавкого прокату.
Аркуш неіржавкий — найбільш універсальний матеріал для створення різної техніки, обладнання та посудного приладдя. Крім своїх виворітних характеристик, про які ковзання вже помріялося й буде згадуватися далі, матеріал податливий, піддається деформуванню, витяжці, різці та добре зварюється. Має широкий розмірний ряд і різні ступені оброблення поверхні.
А тепер докладніше про характеристики сталі. Аркуш неіржавкий 10,0 мм (1,0х2,0) NO1 304 матовий може похвалитися прекрасною стійкістю до корозії й окиснення завдяки наявності на поверхні оксидного шару. Добре показує себе в роботі з різними температурними режимами та їх перепади. Не магнітиться й не чинить несприятливу дію на продукти. Сам матеріал досить міцний, зносостійкий, жароміцний, зручний і довговічний. Спокійний може використовуватися як у приміщеннях, так і на відкритих майданчиках
Часто використовується аркуш неіржавкої сталі 10,0 мм (1,0х2,0) NO1 304 матовий у машино- та автомобілебудуванні для виготовлення деталей і декоративних елементів. Використовується в побуті: створення кухонного обладнання та столового приладдя. Посудене приладдя можна мити мийними засобами, тому що виріб стійкий до агресивних складів. Підійде для фармацевтичної та хімічної від-лі. Як варіант, іноді використовується як матеріал для зовнішнього личкування будівель.
Основні | |
---|---|
Матеріал листа | Нержавіюча сталь |
Точність виготовлення | Висока |
Стан виробу | Нове |
- Ціна: 26 000 ₴