Кошик
22 відгуків
ПП "АРТСЕЛ"
+380
66
462-84-66
+380
98
509-47-02
+380
56
776-97-59

Нержавіючий прокат для молочної промисловості

Нержавіючий прокат для молочної промисловості

Якщо говорити про найбільш підходящих матеріалів для галузі, що займається виробництвом молочних продуктів, то, поряд зі склом і спеціалізованими різновидами пластику, це, безсумнівно, буде нержавіючий металургійний прокат. Підтвердженням тому може служити досить значний відсоток запитів, типу придбати нержавійка в україні для молочного виробництва, що зустрічаються сьогодні в різних онлайн пошукових системах. Певні категорії нержавіючого прокату (зрозуміло, не всі його різновиди), є найбільш підходящим сировиною, що отримав офіційний дозвіл на використання, в якості базового матеріалу, для виготовлення різних видів виробничого устаткування, а також пристосувань для транспортування і зберігання молочної та інших різновидів харчових продуктів.

 

Відповідність високим гігієнічним вимогам на виробництві даного типу обумовлює створення найбільш комфортних безпечних і головне стерильних умов для здійснення процесу виготовлення молочної продукції. Саме токсичний і гігієнічний показники є найбільш важливими для визначення якісного рівня продукції, та отримання дозволу на їх доставку безпосередньо в точки реалізації.

 

Варіанти нержавіючого прокату, дозволені до застосування в молочній сфері

 

Найбільш часто, у сфері виготовлення продуктів харчування (до якої також відноситься і молочна промисловість), застосовуються такі категорії нержавіючого металургійного прокату, як AISI 316 і AISI 304. Однак бувають також ситуації, коли цілком виправданим є застосування категорій нержавіючого прокату, що мають відношення до сімейства високолегованих сплавів, плюс таких прокатних категорій, як AISI 430 і AISI 409. У будь-якому випадку на вибір того чи іншого виду нержавійки, головним чином, впливають, що пред'являються, до виготовлення з неї виробу, експлуатаційні вимоги.

 

Вимоги, що висуваються до варіацій харчового нержавіючого прокату

 

Одним з найбільш важливих якісних атрибутів нержавіючого прокату, використовуваного в молочному, так і в інших видах харчового виробництва, присутність яких є обов'язковою, є рівномірна і абсолютно гладка поверхнева структура. Інакше кажучи, для даного матеріалу є неприпустимим присутність навіть незначних подряпин, зламів або нерівностей.