Кошик
64 відгуків
+380 (66) 462-84-66
+380 (98) 509-47-02
+380 (56) 776-97-59
+380 (56) 767-20-49
ПП "АРТСЕЛ"
Кошик

Нержавіюча сталь листова для громадського харчування (завершення)

Нержавіюча сталь листова для громадського харчування (завершення)

Якщо ж у складі нержавіючого прокату харчової категорії присутність хрому буде перебувати в межах 13 – 17 % від загальної маси сплаву, він буде демонструвати опірність корозійних процесів, що забезпечуються наявністю хімічних речовин та розчинів, що належать до так званої низько агресивної групі.

 

З наведених раніше прикладів, всі, хто відчуває потребу купити лист нержавійки для його подальшого застосування в харчовій галузі, повинні зрозуміти, що його потрібно вибирати з таким набором хімічних елементів, які будуть забезпечувати реалізацію конкретних експлуатаційних задач. В іншому випадку можна або придбати прокат, експлуатаційні характеристики якого обійдуться дуже дорого, або навпаки матеріал, якості якого, в процесі експлуатації, можуть змусити пошкодувати про закупівлю. Так, наприклад, на підприємствах громадського харчування, для миття різних ємностей і засобів, використовуваних процесі приготування продуктів харчування, можуть застосовуватися різного типу хімічні речовини і розчини. Здебільшого в таких засобах присутня або сульфамінова кислота, або каустична сода. Тому, щоб не порушувати пред'являються до матеріалу вимог з безпеки, для даних операцій найкраще підійде нержавіючий прокат категорії AISI 316. Вибір даної прокатної категорії обумовлений, насамперед, її здатність демонструвати високу опірність перманентного впливу різних агресивних речовин і середовищ при температурі, що досягає 90°С. Для використання матеріалу в побутовій сфері, де експлуатаційні вимоги відрізняються більшою ліберальністю, можна обходитися використанням тари і устаткування, виготовленого з листового нержавіючого прокату, категорії AISI 304.

 

В любом случае, все, кто намерен купить лист нержавейки с целью дальнейшего использования в пищевой сфере, должны помнить, что приобретаемый материал (и это касается не только лишь листового проката, но и всех прочих его разновидностей) обязательно должен полностью соответствовать всем действующим гигиеническим и санитарным нормативам и требованиям. Также данный материал не должен оказывать никаких негативных последствий на людей, независимо от длительности своего использования. Якщо ж хоч одна з перерахованих вище вимог не буде дотримано, дану прокатну різновид відносити до харчової групи, не говорячи вже про її використання.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner