Кошик
22 відгуків
ПП "АРТСЕЛ"
+380
66
462-84-66
+380
98
509-47-02
+380
56
776-97-59

Полуторамиллиметровый лист нержавійка: варіації в ціні

Полуторамиллиметровый лист нержавійка: варіації в ціні

Розбираючи пропозиції на ринку нержавіючого прокату, складно не помітити, що на такий його вид, як лист неіржавіюча сталь товщиною 1,5 мм, декларовані ціни не відрізняються однозначністю. При цьому, в деяких випадках, мова може йти про цінових перепадів у 10 і більше відсотків. Безсумнівно, тому можуть служити цілком об'єктивні причини, пов'язані з маркетинговою політикою того або іншого підприємства. Існують обсяги реалізації, при яких навіть сама незначна накрутка може принести цілком відчутні дивіденди. Однак існують і інші причини.

 

І так в чому може різнитися нержавіючий лист 1,5-міліметрової товщини?

 

Першим ділом, базовий матеріал. Для виготовлення подібної позиції можна скористатися високолегованої сталі різних марок, і кожна з них може мати свої якісні відмінності. Відштовхуючись від призначення готового продукту можна потурбуватися про закладання в неї таких певних властивостей, як стійкість до нагрівання, можливість експлуатації в медичній галузі та харчопромі, хорошу поведінку при зварюванні і згинанні і т. д. і т. п. Вибір тієї або іншої марки сталі можна назвати мистецтвом, що здобувається, як правило, з досвідом. Любая ошибка здесь чревата либо сложностями в дальнейшей эксплуатации, либо с изначальной неоправданной переплатой за товар.

 

Не менее важен и вариант проката. Подобная толщина может быть, как у листа нержавейки горячекатаного, так и у холоднокатаного листа. Последний обладает лучшими качествами, однако и заплатить за него придется больше. В этом аспекте важно определиться с границами выдвигаемых к продукту требований и ответить на вопрос, существует ли необходимость в таких дополнительных расходах?

 

Велику важливість мають і варіанти поверхневої обробки листа. Такий вид прокату може відрізнятися підвищеним коефіцієнтом твердості зовнішнього шару придаваемым шляхом термічної обробки листа або його нагартовки. Така властивість надає продукту додатковий коефіцієнт захисту від механічних пошкоджень.